1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra v Kopidlně

    Ve čtvrtém kole 1. B třídy zajížděl celek mužů na hřiště jednoho z kandidátů postupu. Kopidlno v dosavadních zápasech ztratilo pouze dva body v posledním utkání v Nepolisech, takže tým čekal velice těžký soupeř.
    Kvalita domácího týmu se začala ukazovat od samotného začátku. Jejich styl rychlých útoků byl strašně nebezpečný, ale mužstvo na to bylo připraveno. Dobře fungovalo do obrany, a pokud se naskytla možnost snažilo se ohrozit domácího brankaře. Domácí měli převahu, některé útoky horkotěžko hostující obrana zneškodnila, ale nakonec se přeci jen domácí celek prosadil. Ve 30. minutě přišla ztráta hostujícího hráče o míč na půlící čáře, rychlý protiútok a v pokutovém území nekompromisní Tomáš Sedláček 1:0. Hosté na svoji největší šanci čekali do 44. minuty, bohužel pro ně prudký míč se Michalu Křížovy nepodařilo tečovat do branky.
    Druhý poločas se nesl v podobném duchu, pouze se ztratila plynulost hry. Neustálé přerušování, zvláštní styl řízení utkání hlavním arbitrem pomáhalo hostujícímu celku držet naději na zisk alespoň bodu za remízu. Bohužel, v 84. minutě po střetu hostujícího obránce s domácím hráčem nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop. K němu se postavil nejzkušenější hráč na hřišti Tomáš Sedláček a s přehledem proměnil 2:0. Náznaky šancí, které si hostující celek vypracoval brankou neskončil a tak v poslední minutě domácí třetí brankou dali výsledku konečnou podobu.

    Kopidlno - 1.FK Nová Paka 3:0 (1:0)
    ŽK: 5:2
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Smola, Lukes, laik

    Sestava Nové Paky: Vočka – Nydrle, Ulrich, Janouch, Jisl – Kříž Michal, Brádle (83. Machát), Číla,  Brutovský – Šalda (64. Frýba), Rosputniak (45. Mandík)

    Komentář k zápasu:
    Tomáš Sedláček (domácí): Dnešní vítězství se nerodilo lehce. Soupeř hrál dobře do defenzivy, moc se nám nedařilo dostat do tempa, ať už množstvím faulů, kouskování hry a kvůli emocím. Ale jsem rád, že po utkání si všichni podáme ruce, a co se stalo na hřišti tam zůstane a jede se dál.

    Václav Horák (hosté): Zasloužené vítězství domácích, ale my jim dnes byli dlouho vyrovnaným soupeřem. Velká škoda našich šancí a konce utkání, kdy domácí rozhodli o vyšším vítězství. 


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace