1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Konečně vítězství

    V pátém kole 1. B třídy dorazil na stadion v Nové Pace nováček soutěže celek Kocbeře.
    Vstup do utkání se povedl domácím, když se hned ve čtvrté minutě střelecky prosadil Číla. Z první vážnější akce domácích rozhodčí nařídil trestný kop z hranice velkého vápna k jehož zahrávání se postavil Číla. K překvapení všech jeho střela prošla mezi několika hráči a skončila v síti hostujícího brankaře. Domácí byli z kraje zápasu aktivnější, ale postupem času se hra začala vyrovnávat. Již v 15. Minutě měli domácí velké štěstí, když rychlý protiútok hostí zastavilo břevno domácí branky. Více příležitostí si však vytvořil domácí celek, ale ani obrovské příležitosti nebyli schopni hráči přesně zakončit.
    Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako poločas první. Domácí tlačili na soupeřovu obranu, ale opět své šance nevyužili.  Každý útok hostujícího celku byl nebezpečný. V 60. minutě znovu po rychlém protiútoku zazvonila tyč domácí branky. Z následného rohu bylo pro domácí ještě hůř, po zásahu ruky domácího hráče v pokutovém území rozhodčí nařídil penaltu.
    Domácí v rozhodující situaci zachránil brankař Vočka, který penaltu zlikvidoval. V následujících minutách předvedl ještě dva výborné zákroky proti nebezpečným střelám. Domácí o své výhře rozhodli až v posledních desíti minutách, když se nejprve v 80. Minutě trefil Kříž a zvýšil na 2:0. V 87. Minutě se střelecky prosadil Šalda na 3:0. Konečnou podobu výsledku dal hostující hráč, který se náramně povedenou střelou z voleje trefil do šibenice domácí branky 3:1.

    1.FK Nová Paka – Kocbeře 3:1 (1:0)
    branka: 4. Číla, 80. Kříž, 87. Šlada
    ŽK: 4:0
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Luňák, Vitvar, Erlebach,

    Sestava Nové Paky: Vočka – Štefan (67. Nydrle), Vilám, Ulrich, Bláha – Kříž, Brádle (82. Kuchta), Číla, Brutovský – Sklenář (63. Šalda), Jisl

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (domácí): Zcela vyrovnané utkání při nás s úspěšným koncem za tři body, které zařídil gólman Jakub Vočka, když za stavu 1:0 chytil penaltu a další dvě ložené šance hostí.

    Jiří Štěpař (hosté): Utkání oslabených týmů bylo poměrně bohaté na brankové šance. Domácí v nich byli produktivnější a tím pádem zaslouženě vyhráli. My trefujeme tyče, břevna, nedáme penaltu a dvakrát nás vychytá skvěle Kuba Vočka, pak si stěžujeme na štěstí, ale to jsme si zatím za svůj přístup nezasloužili. Domácím gratulujeme k výhře

    další výsledky a tabulka soutěže zde


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace