1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Pouze mužstvo dorostu hrálo své utkání

    V dalším kole krajské soutěže naši dorostenci hostili Kopidlno, družstvo které nám na podzim uštědřilo drtivou porážku 0:5. Soupeř má ve svém středu tři hráč, kteří pravidelně hrají za dospělé a i v tomto utkání se vše točilo kolem nich.
    Začali jsme hrát nepochopitelně špatně, našim hráčům chyběl pohyb, nedokázali jsme si přihrát, celý první poločas jsme soupeře nechali kombinovat. Měli jsme sice vyložené šance, ale opět zůstalo jen u těch šancí. Ve 22. minutě bylo na ukazateli skóre 0:2, a nevypadalo to s námi vůbec dobře. Po přestávce, kde jsme přeskupili řady se hra zlepšila, ale zbrzdil nás třetí gól hostí. To už v naší brance stál opět Jára Mandík, který vystřídal Petra Linharta.
    V 61. minutě jsme dostali šanci zahrávat přímý kop a Dominik Štefan vymetl pravou šibenici 1:3. Od této chvíle jsme ovládli hru a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Vzadu jsme hráli na tři beky a posílili útok. O 4 minuty to bylo o branku, když Dominik Rosputniak opět z přímého kopu propálil gólmana hostí 2:3. V 71. minutě chybu hostí potrestal David Wolf a srovnal na 3:3. Ale pokračovali jsme v aktivní hře a v 75. minutě Dominik Rosputniak korunoval zlepšený výkon družstva brankou na 4:3. Takže konec dobrý, všechno dobré. Ale výkon našeho celku nebyl optimální a jen bojovnost nakonec slavila úspěch.

    Nová/Stará Paka - Kopidlno
                       4:3 (0:2)

    branky: Rosputniak 2x,Štefan,Wolf

    sestava: Linhart-Kříž,Bejr,Havlín,Hák-Brádle,Nydrle,Štefan,Ulrich-Rosputniak,Pánek
    střídali: Mandík Jar.,Wolf,Šnajdr,Horyna

    Náš dorost trápí velká marodka. Stále nám chybí Michal Číla, velmi byla znát absence Lukáše Krupky, ne zcela zdraví nastoupili Patrik Pánek a Dominik Rosputniak. Za předvedený výkon ve druhé půli musím klukům poděkovat.

     


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace