1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Smolná prohra

    V dalším kole 1. B třídy chtělo mužstvo mužů podat takový výkon, aby potvrdili zisk bodů z minulého utkání na hřišti soupeře. Ovšem soupeř byl jeden z nejlepších v tomto soutěžním ročníku, do Nové Paky přicestoval aktuálně druhý celek tabulky, mužstvo Kopidlna.
    První poločas utkání měla obě mužstva po dvou nadějných situacích před brankou soupeře, ale ani jedno se brankově neprosadilo.
    Druhý poločas už hostující celek domácí přehrával o něco víc než v poločase prvním, ale dobře fungující obrana je pouštěla do vyložených šancí jen sporadicky. A když už se hosté do vyložené šance dostali, buď nepřesně zakončili, nebo dobře zasáhl domácí brankař. Do konce utkání již chyběla již jenom poslední minuta čtyřminutového nastavení, kdy hostující celek dostal výhodu rohového kopu. Ten ještě domácí brankař odvrátil na velké vápno, kde jeden z hostí míč vrátil do vápna, kde se nejlépe orientoval další z hostujících hráčů a rozhodl o těsném vítězství hostí. Tentokrát domácím chybělo trocha štěstí aby z utkání získali alespoň jeden bod. Svojí předvedenou hrou si však dokázali, že pokud hrají zodpovědně mohou se měřit s kterýmkoli soupeřem v této soutěži.

    1.FK Nová Paka – Kopidlno 0:1 (0:0)
    ŽK: 0:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Janoušek, Hofman, Janota

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Ulrich (75. Brádle), Vilám, Číla, Bláha –  Kříž, Frýba (66. Krejčí), Machát, Wolf (46. Čermák) – Jisl, Rosputniak

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (domácí): Prohrát s aspirantem na postup v 93. minutě 1:0 není ostuda. Po celé utkání mužstvo hrálo zodpovědně, škoda obdržené branky. Klukům nemůžu vytknout vůbec nic i takové prohry patří k fotbalu. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích, která utkání odřídila zcela v pohodě. 
    Tomáš Sedláček (hosté): Dnes opravdu vydřené tři body. Většinou hrajete, co vám dovolí soupeř. Nám dnes soupeř moc nedovolil. Musím soupeře pochválit za zodpovědný výkon. Jestli takhle budou hrát pokaždé, body se odsud budou vozit těžko. U našeho mužstva chválím, že jsme to nakonec urvali. Hodně nám pomohli naší fanoušci, bylo jich dost a byli slyšet. Za to jim děkuji.


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace