1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výhra nad lídrem soutěže

    V dalším kole 1. B přivítalo mužstvo mužů vedoucí celek soutěže. Hosté, kteří jsou největším adeptem na postup ukázali svoji kvalitu hned z první šance utkání. Již v šesté minutě, když nedůraz v souboji potrestal Holman 0:1. Domácí však co se šancí týče, drželi krok. Svoji první sice nevyužili, ale druhou již nepohrdli. Na přihrávku skrze celé velké vápno si naběhl Frýba a umístěnou střelou srovnal stav utkání 1:1. Hra se poté odvíjela mezi oběma vápny, když si každé z mužstev vypracovalo nějaké nadějné příležitosti. Nutno podotknout, že vyloženější měli domácí tým.  V 38. Minutě se na středu hřiště šikovně uvolnil Bláha, přihrávkou našel Frýbu a ten svojí střelou poslal domácí celek do vedení 2:1. Hosté se snažili hrát fotbal, což domácímu celku vyhovovalo, ale obě mužstva měla možnosti na změnu skóre.

    Druhý poločas začali hosté větší aktivitou. V prvních 15. minutách měli více ze hry hosté, ale obětavá práce obrany, nepřesné zakončení nebo špatné postavení útočících hráčů ke změně skóre nevedlo. Po několika minutách, kdy byl soupeř lepším týmem se domácí z tlaku dostali a také oni si začali vytvářet brankové příležitosti. Bohužel pro domácí celek, ani ty největší brankou neskončili. V šedesáté minutě domácí dostali největší možnost navýšení svého náskoku, když dostali možnost pokutového kopu. Ale ani tato výhoda ke vstřelení branky nevedl. Hosté, kteří od tohoto okamžiku hráli o jednoho hráče méně se nevzdali. Měli několik šancí, ale to co v této výhodě byli schopni zahodit domácí hráči je až zarážející. Místo toho aby některou z nabídnutých šancí navýšili svůj náskok, tak se museli do samotného závěru bát o své vedení. Nakonec se jim to povedlo a získali velice cenné body s velice kvalitním soupeřem.   

    1.FK Nová Paka – FK Chlumec n/C „C“ 2:1 (2:1)
    Branky: 11. + 38. Frýba
    ŽK: 0:1
    ČK: 0:1 (59. Vopátek)
    Rozhodčí: Tryzna, Jansa, Janota

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Ulrich, Jisl, Číla, Bláha –  Kříž, Brádle (86. Hartig), Machát, Frýba (72. Čermák) – Janouch, Wolf (61. Rospsputniak)

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (domácí): Zápas musím opět hodnotit kladně, protože plníme na 95% to, co si řekneme v kabině před utkáním a důležité bylo se za nepříznivého stavu nepo...t. Ba naopak jsme dvěma góly dorostence Frýby dokázali ještě do poločasu zápas otočit. Škoda pak jen že ve druhém poločase když jsme šli 4x  na gólmana úplně samy a neproměnili jsme ani penaltu. I tak jsme dneska zaslouženě vyhráli, za co svému týmu děkuji. Velice kvalitně dnešní utkání za pomoci svých asistentů odřídil hlavní rozhodčí, který nechal hru plynout a podle toho utkání také probíhalo. 


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace