1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Venkovní výhra na penalty

    Prvním soupeřem OP byl našim mužům asi největší aspirant postupu tým L. Bělohrad „B“.

    Na hřišti v Pecce se od začátku hrál celkem svižný fotbal. Hned ve 4. minutě se do zakončení dostal domácí útočník, ale střela šla nad branku Davida Bouchnera. O minutu později se měnilo skóre. Po šanci Wojcika a zmatcích v domácím obraně se míč dostal k osamocenému Krejčímu a ten šikovnou střelou nedal domácímu brankaři šanci 0:1. Branka domácí tým zaskočila a novopačtí si vytvářeli další příležitosti. Bohužel se jim nepovedla žádná proměnit. Domácí mužstvo si v prvním poločase vytvořilo pouze jednu vyloženou šanci, ale štěstí stálo u Bouchnera, když se v 31. minutě střela domácího hráče odrazila od tyče do jeho náručí. Další šanci měli ještě hosté, ale v poslední minutě první půle se z bezprostřední blízkosti neprosadil Brádle.

    Druhý poločas začal pro domácí dobře. Ve 48. minutě měli možnost zahrávat pokutový kop. Ten však Bouchner zneškodnil. Druhý poločas byl v režii domácích, ale obrana Nové Paky, dirigovaná brankařem Bouchnerem a stoperem Bekrem, je do vyložených šancí nepouštěla. Navíc v 65. minutě se do vyložené šance dostal Brádle, znovu se mu však nepodařilo proměnit. A tak se skóre měnilo v 70. minutě, když po kolmici za obranu dohrál Malý souboj s domácím útočníkem v pokutovém území a domácí tedy měli druhou šanci pokutového kopu. Ten již proměnili a srovnali stav utkání na 1:1. Ani jeden tým se nechtěl smířit s remízou, i když hru měli pod kontrolou více domácí, ale ani novopačtí nebyli bez šancí. Ani jedno mužstvo však své šance neproměnilo a každé tak získalo bod. O druhém bodu se rozhodovalo z pokutových kopů. Lépe se dařilo hostím, kde všichni tři hráči proměnili.

    TJ Lázně Bělohrad „B“ – 1. FK Nová Paka
    1:1 (0:1, PK 1:3)

    Branka: 5. Krejčí
    PK: Lenfeld, Krejčí, Wojcik
    ŽK: Malý R., Krejčí, Bouchner D., Brádle, Bouchner M.
    ČK: 88. Knapp

    Sestava: Bouchner D. – Ulrich, Skořepa, Bekr, Knapp – Malý R., Krejčí, Lenfeld, Brádle (80. Bouchner M.) – Honců (65. Sochor), Wojcik

    Foto ze zápasu


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace