1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výhra v derby

    V dalším kole 1. B přivítalo mužstvo mužů soupeře z nedaleké Staré Paky. Z iniciativy hráčů bylo rozhodnuto, že dobrovolné vstupné bude zasláno na sbírku „Kačka pro Kačku“. Asi žádný z aktérů nečekal kolik se na tuto akci vybere peněz.
    Utkání bylo v mírné režii domácího celku, i když první velkou šanci zahodil hostující celek. Po několika šancích domácích se skóre zápasu měnilo až ve 34. Minutě, kdy se hlavou z blízka prosadil Janouch. Poté svoji druhou velkou šanci zahodili opět hosté, a tak přišel trest, když ve 44. minutě Kříž střelou z hranice vápna prostřelil hostujícího brankaře.
    Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hosté již víceméně rezignovali na útočení a soustředili se na obrannou činnost. Což se ji dařilo až do 76. minuty, to střídající domácí mladíci dobře zakombinovali u postranní čáry, Hartig dostal dostatek času a jeho střela zpoza velkého vápna skončila až v hostující brance 3:0. Hra již neměla takové tempo, spíše se již pouze dohrávalo, ale přeci jen padla ještě jedna branka, když 86. minutě střela Hartiga po dvou tečích přeci jen zapadla do soupeřovy branky 4:0.
    A krásná divácká návštěva potvrdila, že jedná-li se o potřebnou pomoc tak jsou ochotni pomoci, jelikož na dobrovolném vstupném se vybralo téměř 21 000 korun. Stejnou částkou na sbírku přispěl také klub.     

     

    1.FK Nová Paka – TJ Sokol Stará Paka 4:0 (2:0)
    Branky: 34. Janouch, 44. Kříž, 76. + 86. Hartig
    ŽK: 1:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Janota, Lukes, Klement
    DS: Vojtěch

    Sestava Nové Paky: Strohschneider – Jisl (84. Krejčí), Vilám Číla, Bláha – Wolf (72. Čermák), Kříž (84. Štefan), Machát, Mandík (80. Kuchta) – Janouch, Rospsputniak (72. Hartig)

    Komentář k zápasu:
    Václav Horák (domácí): Derby hrané za krásného počasí, velice krásná divácká návštěva a pro nás s dobrým koncem. Mírnou převahu jsme zúročili ve vítězství a připsali si tři body. Vcelku poklidný zápas v pohodě odřídila trojice rozhodčích.

    Jaroslav Bil (hosté): Bohužel spálené dvě jasné šance se podepsali na dalším průběhu zápasu. Novopačtí ale měli převahu a tak nezbývá jen pogratulovat .

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace