1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra na hřišti soupeře

    V dalším střetnutí zajížděli muži na hřiště do Úpice. K utkání bylo k dispozici pouze šest hráčů, kteří pravidelně nastupují. K tomuto zápasu tak museli nastoupit i hráči, kteří byli bez tréninků nebo dorostenci kterým dvě hodiny před zápasem skončil jejich zápas.
    Utkání začali hosté velkou šancí, která však brankou neskončila. V 11. Minutě hosté nepohlídali trestný kop domácích a ti se brankově prosadili 1:0. Po obdržené brance hosté byli hosté domácímu týmu zcela vyrovnaným soupeřem. Měli několik nadějných šancí stejně tak jako domácí celek ale bez brankového zakončení. Pak přišla pětiminutovka domácích, kteří po chybách hostující obrany odskočili na tříbrankový rozdíl. Domácí již i přes několik dobrých šancí další neproměnili a tak se šlo do poločasové přestávky za stavu 3:0.
    Ve druhém poločase již hosté neměli co ztratit. Snažili se, ale hostujícím mladíkům docházeli síly čímž se domácí dostávali do šancí. Hosté když už se do nadějné šance dostali, zcela nepochopitelně jim ji zmařil výrok pomezního rozhodčího odmáváním ofsajdového postavení. V utkání již další branka nepadla, hostující celek však i přes prohru v dané sestavě nepropadl a i přes tříbrankovou prohru se za svůj výkon se nemusí stydět.

    Úpice - 1.FK Nová Paka 3:0 (3:0)
    ŽK: 0:4
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Jehlička, Martínek, Hvězda

    Sestava Nové Paky: Švorc – Krejčí Vilám, Jisl, Bláha –  Mandík, Janouch, Bažik (81. Nydrle), Wolf – Hartig (71. Čermák)

    Komentář k zápasu:
    V. Bárta (domácí): Utkání jsme měli pod kontrolou, již v poločase jsme vedli o tři branky a prakticky bylo rozhodnuto. Druhý poločas se dohrával pouze z nutnosti a pro diváky to moc atraktivní utkání nebylo. Jako hostující trenér bych nehledal chybu v rozhodčích, kteří nikomu neublížili, ale proč jsem na utkání přijel v tomto složení.

    Marcel Bažik (hosté): Bohužel jsme měli personální problém a tak jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy a se čtyřmi dorostenci, kteří měli v nohách již jeden zápas. Těm musím poděkovat jinak bychom utkání ani neodehráli. Domácím jsme darovali tři laciné branky a o zbytek se postarala trojice rozhodčích. Nevím a nechápu proč, když domácí celek věděl v jaké sestavě přijedeme a navíc měl již pohodový náskok.

    výsledka a tabulka zde 


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace