1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Dobrý výkon na body nestačil

    V dalším střetnutí zajížděli muži na hřiště do Dolní Kalné. Domácí se v aktuální tabulce pohybují na třetím místě, tak se očekával vyrovnaný a těžký zápas, kterému na jednoduchosti nepřidal ani sobotní déšť a měkčí terén na ploše.
    Pro hosty začalo utkání strašidelně, když domácí do 15 minuty dvakrát hezky zakončili rychlý útok. Teprve po druhé brance hosté přidali, po zbytek prvního poločasu měli herní převahu a několik jasných příležitostí změnit stav utkání. Koncovka jim však ani jednou nevyšla. Jednou přeci jen hosté domácího brankaře překonali, Rosputniak vyhrál souboj na velkém vápně, povedlo se mu přelobovat i brankaře, ale ten ještě padající míč doběhl a rukou vyrazil ven z branky. Podle signalizace pomezního míč nebyl za brankovou čarou, i když tento výrok byl diskutabilní. Přesto již do přestávky mohlo být klidně srovnáno.
    Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako druhá část prvního dějství, ale prostě v tomto utkání asi nebylo hostujícímu celku přáno vstřelit branku. Buď dobře zasáhl domácí brankař, střelu zablokovala obrana nebo zakončení skončilo mimo domácí branku. Nakonec se domácím těsně před koncem utkání po chybné rozehrávce hostujících hráčů povedlo potřetí skórovat. Nakonec se ukázalo, že jasná herní převaha nemusí znamenat zisk bodů.  

    Dolní Kalná - 1.FK Nová Paka 3:0 (2:0)
    ŽK: 0:4
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Buchta, Kriegler, Vitvar

    Sestava Nové Paky: Strohschneider -Mandík (67. Kuchta), Vilám, Wolf, Janouch (C), Bláha, Kříž, Machát, Rosputniak, Ulrich, Číla
    Připraven: Bažík, Stránský

    Komentář k zápasu:
    Tomáš Navrátil, (domácí): "Dnešní utkání jsme zvládli pouze výsledkově, začali jsme sice velmi dobře a po krásných křídelních akcích se ujali dvoubrankového vedení, otěže utkání ale poté převzali hosté, byli výrazně lepším týmem, my jsme měli velké štěstí a v bráně výborného "golmana" Dana Navrátila. Plně sklízíme naší tréninkovou úrodu, což je vidět nejen na chabé kondici, ale i na kvalitě na míči. Divák odcházel potěšen výsledkem, ale zklamán naším herním projevem, z publika se ozývala nejedna otázka "takhle hraje třetí tým tabulky"? Věřím tomu, že to kluci vidí, vnímají a tréninkově se vzpamatují. V Kosičkách se musíme prezentovat daleko lepším výkonem.".

    Marcel Bažik (hosté): "Věděli jsme, že nás v Kalný bude čekat těžké utkání. Své hráče jsem upozorňoval hlavně na začátek utkání, ten jsme bohužel nezvládli a domácí nám dali dvě krásné branky. Co je platné, že pak už na hřišti bylo jen jedno mužstvo, šancí na dva zápasy bohužel bez gólového efektu. Nezbývá než domácím poblahopřát k zisku tří bodů."

    výsledky a tabulka soutěže zde

     


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace