1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra v sousedském derby

    V 17. kole okresního přeboru mužů zajížděl náš tým na hřiště v sousední Staré Pace. V průběžné tabulce sice našemu týmu patřila čtvrtá příčka a domácím příčka desátá, ale nic to nemělnilo na tom, že utkání bude velice náročné.

    Začátek utkání se povedl lépe našemu mužstvu, ale žádný z centrů do vápna domácích nenašel útočící hráče. Poté domácí vyrovnali hru a od 15. minuty se začalo hrát pro diváky zajímavé utkání, plné pohybu, kombinací, ale i ztrát míčů, ze kterých obě mužstva podnikala rychlé protiútoky. Jeden takovýto útok se ve 30. minutě povedl hostům, ale střela Wojcik zazvonila o pravou domácí tyč. O dvě minuty později se u postraní čáry uvolnil domácí Bil přes dvojici hráčů, nacentroval do šestnáctky hostí, kde nešťastný zákrok předvedl Vrbka a domácí útočník Kazda si s nabídnutou šancí poradil 1:0.I když se obě mužstva dále snažila, tak na obou stranách skončili všechny pokusy mimo branku nebo na dobře fungijících obranách.
    Druhý poločas byl více v režii hostujícího týmu. Domácí se soustředili na dobře pracující obranu a vyráželi do rychlých protiútoků. Přesto všechno si novopačtí hráči vypracovali dost příležitostí ke vstřelení branky. Bohužel trestný kop Dlaboly a dvě střely Wojcika pouze orazítkovaly konstrukci domácí branky. Do největší šance hostí se po rohovém kopu dostal Vrbka, ale v těžké situaci překopl z jednoho metru domácí branku. Ani Malý v brance Nové Paky se nenudil, i když byl méně vytížený než Richter v brance domácích, ale žádná střela již za jejich zády neskončila a tak Stará Paka těsné vítězství udržela.

    TJ Sokol Stará Paka - 1. FK Nová Paka
    1:0 (1:0)

    ŽK: Vrbka

    Sestava: Malý M. - Ulrich, Skořepa, Vrbka (57. Malý R.), Bláha (68. Honců) - Knapp, Lenfeld, Krejčí, Sochor (52. Dlabola) - Wojcik, Rosputniak (85. Bouchner)

    Foto ze zápasu

    tabulka


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace