1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí prohra od Hořic

     

    V 18. kole okresního přeboru mužů přijelo na hřiště v Nové Pace páté mužstvo tabulky tým Hořic „B“. Hosté v minulém kole porazili mužstvo Valdic a tak se očekával velice těžký zápas.

    Začátek utkání byl ze strany domácích celkem povedený. První šanci měl v 11. minutě Wojcik, když k němu propadl míč ve velkém vápně, ale střelu hostující brankař vytěsnil na rohový kop. O chvilku později se k centru dostal Brádle, ten ovšem skončil za hostující brankou. A když domácí svoji snahu nekorunovali brankou, dali o sobě vědět hosté. V 19. minutě střední záloha domácích nepokryla protihráče, ti krásnou kolmicí za obranu našli naběhnutého útočníka, který si poradil dokonale 0:1. Pro domácí to byla trochu studená sprcha, ale než se naděli byl stav utkání 0:2. To když si na centr naběhl hráč hostí, na velkém vápně se šikovně zbavil domácího obránce a zcela sám před brankařem nezaváhal. Sice se domácím podařilo hned za pět minut snížit Wojcikem na 1:2, ale hosté neustále hrozili. Jejich středová řada se lépe pohybovala, hráči si měnili místa a domácí si s tímto stylem hry nevěděli rady. Obě mužstva měla do konce prvního dějství ještě několik nebezpečných situací, žádná však již brankou neskončila.

    Druhý poločas začal pro domácí dobře. V 50. minutě postupoval do vápna hostí Brádle, došlo ke střetu s brankařem a sudí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Wojcik, ale neproměnil. Za dalších pět minut se do další šance probojoval Wojcik, ale místo nahrávky zcela osamocenému spoluhráči na malém vápně se rozhodl zakončit sám, brankař hostí byl však proti. Do této chvíle se hosté nesnažili útočit, spíše jen bránili stav utkání. Mezi 65. a 70. minutou ukázali hosté svoji sílu dopředu, kdy neproměnili dvě velké šance k navýšení svého náskoku. Domácí odpověděli šancemi Rosputniaka, střelou z malého vápna Svobody do brankaře hostí a ani zakončení Brádleho v brance hostí neskončilo. A tak se naposledy měnilo skóre na straně hostí. Rychlý protiútok z 85. minuty stanovil konečnou podobu výsledku utkání 1:3.

    1. FK Nová Paka – TJ Jiskra Hořice „B“
    1:3(1:2)

    Branka: 23. Wojcik

    ŽK: Knapp, Bouchner
    Sestava: Malý M. – Ulrich(54. Rosputniak), Skořepa,Knapp, Bláha –Svoboda(72.MalýR.), Dlabola, Lenfeld, Brádle – Wojcik(64. Bouchner), Krejčí

    foto ze zápasu
    výsledky tabulka


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace